Josephine Broeders

Geboren te Waalwijk in 1958.

Josephine Broeders

Een grote wens van mij was altijd: een professionele eigen praktijk in de complementaire geneeskunde. Mijn doel: mensen ondersteunen in het proces om zo dicht mogelijk bij zichzelf te komen: Aude Sapere; durf jezelf te kennen.

Na zelf ver over mijn grens te zijn gegaan en met vallen en opstaan steeds een stukje meer bij mezelf te komen begon ik in 1995 aan de Hoge School voor Natuurgeneeskunde in Arnhem. Mijn hele leven staat in het teken van spiritualiteit, bewustzijn ontwikkelen, gezondheid, voeding, energie en mensen. Dat zijn woorden die staan voor mijn interesses en daardoor ook voor mijn werk.

 

 

 

Ik ben altijd bezig met te luisteren naar en te voelen in mezelf en de ander en dan te analyseren wat mij het beste lijkt om te adviseren naar de ander. Het is voor mij vooral belangrijk dat mensen hun eigen antwoorden vinden en daarnaar handelen. Ik geef advies vanuit mijn kennis en kunde en dat probeer ik uit mijn hart te doen.

Lees op de site wat wij doen en voel of het iets voor je is. Kijk ook op www.audesapere.nl dan heb je ons compleet in beeld en maak gerust contact. Ik ben aangesloten bij beroepsorganisatie VNT-Nederland.

Voor homeopathie en darmtherapie ben ik ook werkzaam in Waalwijk. In onze praktijk in Uden kunt u hiervoor ook terecht, en tevens ook voor de darmspoelingen.

Enjoy life, josephine

 

 

 

 

 

© 2008 Aude Sapere. Alle rechten voorbehouden.